Oeps! JavaScript ontbreekt!
Uw Web browser heeft JavaScript uitstaan of ondersteund geen JavaScript.
Om deze website optimaal te kunnen zien dient u JavaScript aan te zetten in uw Web browser en/of Firewall.
Of verander van Web browser die wel JavaScript ondersteund; Firefox, Safari, Opera, Chrome of Internet Explorer nieuwer dan versie 6.
Over ons

HR Kamer website is gemaakt voor Werkgevers die op zoek zijn naar een Werknemers (o.a. door toegang tot de database met kandidaten) en voor Kandidaten die op zoek zijn naar een werk. Het primaire doel is:

 1. De tijd (kosten) van het wervingsproces verkorten door:
  1. Filters waarmee u uit een grote lijst met Kandidaten alleen diegenen kunt selecteren die voldoen aan de vacature-eis - standaard cv's bevatten niet veel informatie die nodig is om een ​​beslissing te nemen over een baan - ons systeem biedt een complete set informatie.
  2. Visualisatie van kandidaten op de kaart - dankzij dit, door de werkplek te markeren, kunnen we gemakkelijk zoeken naar:
   1. kandidaten die zich het dichtst bij de werkplek bevinden
   2. kandidaten die zich bevinden op de punten die zijn opgenomen in het vervoersplan
   3. kandidaten die hun eigen vervoer hebben en de afstand tot het werk vanaf hun huis passend is
  3. Promotie van de geplaatste vacatures - een nieuwe vacature op de website wordt gepromoot verder in andere sociale netwerken
  4. Uw bedrijf op de "Kaart van werkgevers" plaatsen
 2. Vergemakkelijken en versnellen van het zoeken naar een baan voor Kandidaten dankzij:
  1. Het feit dat de sollicitatie naar veel werkgevers gaat en pas verdwijnt wanneer een potentiële werknemer een baan vindt
  2. Visualisatie van vacatures op een kaart en een filter van verdienvereisten maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk een baan te vinden in de buurt van de woonplaats die beantwoordt aan onder meer financiële vereisten.'

Daarnaast bieden wij:

 1. De advertentie - het creëren van een banner of een film met zijn plaatsing op de home page
 2. Filters ontwikkelen voor uw bedrijf
 3. Implementatie van het systeem individueel voor uw bedrijf
 4. Samenwerking op het gebied van directe werving en selectie niet alleen in de bovengenoemde sectoren (bouw, magazijn, kas, productie, techniek, kantoor)


Er zijn ook andere functies en toevoegingen in aanbouw die tot doel hebben het proces volledig te automatiseren en de tijd / kosten van het wervingsproces te minimaliseren en de efficiëntie ervan te vergroten - functies die niet door een andere website worden aangeboden.