Oeps! JavaScript ontbreekt!
Uw Web browser heeft JavaScript uitstaan of ondersteund geen JavaScript.
Om deze website optimaal te kunnen zien dient u JavaScript aan te zetten in uw Web browser en/of Firewall.
Of verander van Web browser die wel JavaScript ondersteund; Firefox, Safari, Opera, Chrome of Internet Explorer nieuwer dan versie 6.
Over ons

PORTAAL + WERVING EN SELECTIE BUREAU

Bent u op zoek naar een baan in Nederland of een medewerker (o.a. ZZP/A1)? Wij zijn een werving en selectie bureau die u kan helpen. Wij zijn inmiddels jaren actief in vele sectoren.

VOOR DE WERKGEVER

Afhankelijk van de branche kunnen wij u op twee manieren helpen:

  1. Portaal - met het HR Booster pakket krijg je toegang tot de kandidaten database uit sectoren zoals: magazijn, productie, kas, bouw (inclusief zzp'ers), technische beroepen en kantoorwerk. Door middel van het pakket worden je vacatures en je bedrijf verder gepromoot. Meer details in "Prijzen": https://hrkamer.nl/home.php?lang=Dutch

De database van werknemers bevat filteropties waarmee werkgever binnen enkele seconden de juiste kandidatuur kan vinden.

  1. Directe werving - wij zoeken zowel voor arbeidscontracten als voor ondernemers (zzp/A1) in sectoren als: bouw, IT, maritiem en offshore, metallurgie, zorg, etc.

Aanvragen werknemer ("contract online"). Als we onze samenwerking nog niet tot stand hebben gebracht en er kunnen kandidaten in onze database zijn die u voorlopig nodig heeft - geen zorgen! Het is eenvoudig: plaats gewoon de bestelling en teken een contract online, vul uw samenwerkingsvoorwaarden bij het formulier in. Uiteraard kunnen we een afspraak maken om onze samenwerking tot stand te brengen.

Op de hoogte met nieuwe kandidaten. Wilt u op de hoogte blijven met nieuwe kandidaten? Door middel van deze optie weet je wie er momenteel beschikbaar is voor werk.

Meer op: https://recruitment.hrkamer.nl

VOOR DE WERKNEMER

Op zoek naar een baan in: productie, magazijn, kas etc? Schrijft u in op de website of solliciteer op vacatures (zonder registratie). U kunt ook een open sollicitatie bij uitzendbureaus in de Werkgevers database doen
  1. VACATURES: https://hrkamer.nl/infusions/news/news.php
  2. WERKGEVERS DATABASE: https://hrkamer.nl/members.php
  3. INSCHRIJVEN: https://hrkamer.nl/submit.php?stype=n&type=1
  4. Ben jij een specialist in de bouw, IT, maritiem & offshore of andere branches en wilt u werken op basis van een arbeidsovereenkomst of een eigen bedrijf (zzp/A1)?
- Bouw, techniek, magazijn, kas, kantoor: https://www.hrkamer.nl/submit.php?stype=n&type=1

- IT, zorg, maritiem & offshore (of andere): info@hrkamer.nl