Oeps! JavaScript ontbreekt!
Uw Web browser heeft JavaScript uitstaan of ondersteund geen JavaScript.
Om deze website optimaal te kunnen zien dient u JavaScript aan te zetten in uw Web browser en/of Firewall.
Of verander van Web browser die wel JavaScript ondersteund; Firefox, Safari, Opera, Chrome of Internet Explorer nieuwer dan versie 6.

Hoe kan je sneller een betere baan met een hogere loon vinden?

Er is maar één antwoord:
Referenties.

Reference - wat is dat eigenlijk?
Kortom, referenties zijn een mening over een werknemer en zijn werk, met andere woorden: wat voor soort werknemer bent u volgens uw voormalige werkgever?

Wat moet ik doen als ik geen referentie "op papier" heb?
Dankzij HR Kamer hoef je geen referentie als document te tonen, je kunt alleen:

Vraag uw voormalige werkgever om uw referenties op onze website toe te voegen


uw voormalige baas hoeft zich alleen gratis te registreren en uw sollicitatie te zoeken door uw e-mailadres in te voeren dat u hebt tijdens de registratie als werkzoekende (of ZZP-project) opgegeven.

Solliciteer  naar een baan

Waarom is het zo belangrijk?

Werkgevers die op zoek zijn naar werknemers, beschouwen in eerste instantie altijd kandidaten die kunnen laten zien hun referenties die zijn uitgegeven door de bedrijven waarvoor ze hebben gewerkt. Zeker in de bouw kun je rekenen op een loon van enkele euro's hoger als de werknemer (ZZP'er) referenties heeft. Veel uitzendbureaus geven aan dat ze alleen geïnteresseerd zijn in werknemers die mening over hen kunnen laten zien, omdat er veel kandidaten op de arbeidsmarkt zijn die valse cv's presenteren of zelfs bouwbedrijven die geen echt gepresenteerde ervaring hebben. Referenties hebben altijd een belangrijke rol gespeeld, maar hun belang is nog steeds waardevoller. Het verwachten van een referentie van een werknemer toont ook aan dat de werkgever jou als werknemer serieus neemt. Dankzij onze website is het niet moeilijk, we bieden zowel facilitering voor jou als werkzoekende als voor de werkgever die na het vinden van jou op onze website in de database hoeft geen contact opnemen met je voormalige baas, want uw referenties zijn al voor hem voorbereid! Door je te registreren op onze website kan je voormalige werkgever niet alleen gratis referenties voor je toevoegen, waardoor je veel sneller een baan met een beter salaris vindt, maar ook gratis vacatures toevoegen of andere werknemers zoeken op onze website. Zijn registratie kan hem en jou helpen.

02.12.2021